book mig

Få faciliteret jeres
næste partnerskabsaftale

LAV AFTALER I SELV FORSTÅR

BOOK ET INDLEDENDE MØDE
DESIGN JERES EGEN JUSTCOLLAB AFTALE

 

En professionel partnerskabsaftale, der flytter fokus fra ret/pligt til
“hvor fedt kan det her egentlig blive”
samtidig med, at I har styr på juraen.
SÅDAN FACILITERES EN ONLINE AFTALEPROCES

step 1

På første online møde lyttes til, hvad partnerne har talt om mundtligt og hvad de evt. allerede har på skrift - strategier, koncepter mv.

 

step 2

Betina laver et skriftligt aftaleudkast, der matcher partnerskabets ånd og sprog. Udkastet indeholder spørgsmål og kommentarer.

 

step 3

Herfra faciliteres en online aftaleproces, hvor der samarbejdes online om aftalen indtil partnerne er klar til at pleje den på egen hånd.

UDBYTTE

Med en JustCollab aftale behøver partnerskabet ikke bekymre sig om formaliteter eller retssager,
fordi de har et fælles værktøj til at håndtere konflikter og forandringer i samarbejdet - også på den lange bane.
HVAD SIGER KUNDERNE?

Tillid er et high-end produkt

Der er værdi og energi i samarbejdet med Betina. Med hende har vi omsat ambitioner til et fælles sprog samt et stærkt grundlag for vores samarbejde og identitet. Vi har bevist, at vores netværksbaserede model baseret på tillid er et high-end produkt, der konkurrerer på lige vilkår med de store konsulenthuse på markedet.

Kristian Sørensen
IT ADVISORY

Endelig har vi fået en fremsynet aftalemodel

Fantastisk at møde en JuristFuturist og dermed få hjælp til at få lavet planetære partneraftaler med fokus på: “hvor fedt kan det her blive..”

Anne Skare Nielsen
Universal Futurist ApS

HVAD SIGER EKSPERTERNE?

En tiltrængt håndsrækning til erhvervslivet

Erhvervslivet går fra “jeg-” til “vi”-kultur. Samtidig er der mange forældede juridiske vaner, når det kommer til erhvervslivets kontrakter. Det er tiltrængt at flere lærer at håndtere erhvervsaftaler som et partnerskab.

Inger Høedt-Rasmussen
Juridisk forsker og mediator

Proactive law i et kontraktperspektiv

Erhvervslivet har brug for partneraftaler, der skaber værdi, og tager højde for nye omstændigheder. Det er et emne med store muligheder, hvor jura, psykologi og økonomi kan gå op i en højere tværfaglig enhed.

Kim Østergaard
Juridisk professor ved CBS

PRESSEMATERIALE

BETINAS BAGGRUNDSHISTORIE

Betina vil forandre kulturen omkring professionelle aftaler og bane vejen for fremtidens spilleregler, der hviler på værdier, tillid og noget, der bin- der mennesker sammen.

Hun er opvokset på den jyske prærie, hvor formaliteter kastes direkte i havnen.

Betina har en stor kærlighed til mennesker, der tør mærke deres grænser og sige dem højt og ærligt. Det er sårbare er fundamentet for tillid og gode relationer.

Som advokat erfarede hun hurtigt, at retsager er et loser’s game. Hun uddannede sig som mediator, da det var her, hun fandt sin faglige superkraft i fremtidstendens som går fra regel spil til samspil.

På den ene side, så hun som advokat mange grimme konflikter være afslutningen på ellers gode samarbejder, fordi gode partnerskaber fastlåser deres samarbejde i dårlig jura - ironisk nok for at “sikre sig”.

På den anden side var Betina også tæt på vestjyske virksomheder, som i et forsøg på at undgå den slags formaliteter i stedet laver tillidsaftaler ved håndtryk eller på bagsiden af en serviet.

Betina så behovet for at skabe et professionelt tillidsbaseret alternativ til traditionelle juridiske kontrakter.

Hun står idag med JustAgreement aftalekonceptet, som tager udgangspunkt i JustCollab metoden, der også er navnet på hendes virksomhed.

JustAgreements er et kreativt værktøj til værdibaseret selvledelse i kaos’et mellem tillid og kontrol.

Aftaler, der beskriver det, der binder aftalepartnerne sammen har fokus på “hvor fedt kan det blive” samtidig med, at fejl og konflikter er tænkt med ind.

Via foredrag træner Betina helt almindelige mennesker ude i organisationerne til at skabe deres egne spilleregler, hvor alle vinder.

Betina leverer i sine foredrag aha-oplevelser på stribe, mens hun via visuelle cases og vestjysk humor sørger for, at hun efterlader publikum med fornyet energi og meget nyt at tale om.

Hun bor idag i Fjaltring 700 meter fra Vesterhavet, hvor både kulturen og naturen dagligt minder hende om, hvor naivt det er at forsøge at kontrollere noget som helst. Frihed, tillid og kærlighed er værdier, som hun står på, og som gennemsyrer alt, hvad hun foretager sig.

Hendes vision er, at hun med sit budskab og aftalekoncept kan bidrage til verdensmål nr. 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner. Et verdensmål, som er fundamentet for udvikling af alle de øvrige verdensmål.

FOTOS

LÆS MERE OM BETINA OG JUSTCOLLAB

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du én gang om måneden modtager brugbare tips til at bruge aftaler som dit kreative værktøj til
værdibaseret selvledelse i dit arbejdsliv og dine partnerskaber.

Jeg deler også mine egne aha oplevelser fra min rejse med at skrive lærebog til sansestærke jurister, der vil være aftalefacilitator.

TILMELD