Persondatapolitik for JustCollab
20. april 2023

 

Beredt til fremtiden

I JustCollab forbereder vi os p√• fremtiden med vores ledelsessystem til h√•ndtering af persondata. Vores system er overskuelig, nem og enkel at anvende i det daglige arbejde, og vi vil til enhver tid s√łrge for, at vi er rustet til at opfylde kravene i lovgivningen p√• dette omr√•de. Vores persondatapolitik fort√¶ller dig, hvordan vi behandler dine data.

 

Dataansvar

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Det er afg√łrende for os, at vores samarbejdspartnere har tillid til, at vi udelukkende behandler persondata, n√•r det er n√łdvendigt af saglige grunde, og at vi passer godt p√• dem. Vi er opm√¶rksomme p√•, at persondata ikke er vores ejendom, men noget vi l√•ner i en begr√¶nset periode og sletter, n√•r vi ikke l√¶ngere har en saglig grund til at opbevare dem.

 

Behandling af persondata

Vi behandler denne type data om dig

Vi behandler data om dig af saglige √•rsager for bl.a. at kunne yde en god service, sikre h√łj kvalitet i vores opgaver samt give vores samarbejdspartnere den bedste vejledning.

Vi behandler f√łlgende opgaverelaterede persondata:

  • ¬†Navn
  • ¬†Kontaktoplysninger
  • ¬†Evt. betalingsoplysninger
  • ¬†Billeder
  • ¬†Videooptagelser fra online m√łder

Vi anvender f√łlgende databehandlere, som dine data kan v√¶re registreret hos af saglige √•rsager.

  • ¬†Kajabi
  • ¬†Cozycal
  • ¬†Stripe
  • ¬†Google
  • ¬†Dinero

Vi behandler kun n√łdvendige persondata

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun persondata, som er n√łdvendige for os.

Det faglige og saglige form√•l er afg√łrende for, hvilken type data om dig, det er n√łdvendigt at indsamle, behandle og opbevare. Dette g√¶lder ogs√• omfanget af data, idet vi ikke har flere persondata registreret end netop det, som er relevant.

Vi sletter dine persondata, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige i forhold til det form√•l, de var indsamlet til.

Vi sikrer os dit samtykke, inden vi behandler dine persondata, med mindre vi har et lovmæssigt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om grundlaget og om formålet med at behandle dine persondata. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at kontakte os.

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis det bliver n√łdvendigt at videregive dine persondata til samarbejdspartnere og andre akt√łrer, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data bliver brugt til og til hvilket form√•l.

 

Sikkerhed

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed

Vi f√łlger faste, interne procedurer for at sikre informationssikkerhed. Via vores IT-leverand√łr beskytter vi dine persondata mod at g√• tabt, blive √¶ndret, blive offentliggjort eller gjort tilg√¶ngelige for uvedkommende.

 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver dem.

Hvis du mener, at de data, vi behandler om dig, er un√łjagtige, har du ret til at f√• dem rettet ved at kontakte os. Du kan ogs√• kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

 

Klage

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: http://www.datatilsynet.dk/ 

 

Kontakt os

Via dette link.