Min historie

Apr 26, 2023

Jeg vil forandre kulturen omkring professionelle aftaler og bane vejen for at tillid er det bærende mellem mennesker - også i erhvervslivet.

Som advokat erfarede jeg hurtigt, at retsager er et loser’s game. Jeg fandt min faglige superkraft i min mediator uddannelse kombineret med min fremtidssans. Specielt tendensen som går fra regel-adfærd til adfærdsregler.

På den ene side, så jeg som advokat mange grimme konflikter være afslutningen på ellers gode samarbejder, fordi gode partnerskaber fastlåser deres samarbejde i dårlig jura - ironisk nok for at “sikre sig”.

På den anden side har jeg altid været tæt på vestjyske virksomheder, som i et forsøg på at undgå den slags formaliteter i stedet laver tillidsaftaler ved håndtryk eller på bagsiden af en serviet, hvilket heller ikke er professionelt.

I 2016 så jeg behovet for at skabe et professionelt tillidsbaseret alternativ til traditionelle juridiske kontrakter.

Idag står jeg med aftalekonceptet JustAgreements, som er et kreativt værktøj til værdibaseret selvledelse i kaos’et mellem tillid og kontrol.

Her er fokus på det, vi skal skabe sammen samtidig med, at fejl og konflikter er tænkt med ind.

Via foredrag træner jeg helt almindelige mennesker ude i organisationerne til at skabe deres egne spilleregler, hvor alle vinder.

Jeg bor i Fjaltring 700 meter fra Vesterhavet, hvor både kulturen og naturen dagligt minder mig om, hvor naivt det er at forsøge at kontrollere noget som helst. Frihed, tillid og kærlighed er værdier, som jeg står på, og som gennemsyrer alt, hvad jeg foretager mig.

Min vision er, at jeg med mine budskaber og aftalekoncept bidrager til verdensmål nr. 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner. Et verdensmål, som er fundamentet for udvikling af alle de øvrige verdensmål.

Kom på forkant med fremtidens arbejde,

ledelse og aftaler

Jeg sender dig et nyhedsbrev kun med gode sager

Ingen spam og du kan altid afmelde med et enkelt klik. Læs vores datapolitik i bunden af siden.