book mig

Få faciliteret din
næste forhandling

EN WORKSHOP HVOR ALLE VINDER

BOOK ET KORT MØDE OG HØR MERE

Få faciliteret din
næste forhandling

EN WORKSHOP HVOR ALLE VINDER

BOOK ET KORT MØDE OG HØR MERE

GODE PARTNERSKABER BYGGER PÅ TILLID


Det er slemt for et partnerskab, hvis I pludselig ikke orker hinanden,
og ikke kan få øje på, hvad der binder jer sammen
Jeg har en workshop der kan hjælpe jer

WORKSHOP PROCES

FØR

Input fra deltagerne

UNDER

En god proces

EFTER

Et nyt aftaleudkast

3 TING MAN TAGER MED HJEM FRA WORKSHOPPEN
Find jeres fælles sprog som alle forstår
Få sikkerhed for hvad der binder jer sammen
Skab spilleregler hvor alle vinder

SÅDAN KAN DU BOOKE EN WORKSHOP

RING

Lad os tage en snak og fortæl mig, hvad du godt kunne tænke dig

AFTALE

Vi aftaler tid, sted og retning og jeg sender dig en kort tekst med billede som du bruge i dine invitationer.

WORKSHOP

Læn dig tilbage og se dine gæster gå fra workshoppen med ro, retning og troen på, at samarbejdet bliver så fedt som aftalt.

BOOK ET MØDE SÅ RINGER JEG TIL DIG

TESTIMONIAL

Partnerskaber i vandbranchen

I vores branche sikrer gode partnerskaber højere værdi og et sundt arbejdsmiljø mellem bygherre, entreprenør og rådgivere. Betina har faciliteret workshops hos os, som har gjort det muligt at forberede samarbejdet på alle de spændende ting, der kan ske i fremtiden.

Pernille Ingildsen
Leder af projektafdelingen i Hillerød Forsyning

PRESSEMATERIALE

BETINAS BAGGRUNDSHISTORIE

Betina vil forandre kulturen omkring professionelle aftaler og bane vejen for fremtidens spilleregler, der hviler på værdier, tillid og noget, der bin- der mennesker sammen.

Hun er opvokset på den jyske prærie, hvor formaliteter kastes direkte i havnen.

Betina har en stor kærlighed til mennesker, der tør mærke deres grænser og sige dem højt og ærligt. Det er sårbare er fundamentet for tillid og gode relationer.

Som advokat erfarede hun hurtigt, at retsager er et loser’s game. Hun uddannede sig som mediator, da det var her, hun fandt sin faglige superkraft i fremtidstendens som går fra regel spil til samspil.

På den ene side, så hun som advokat mange grimme konflikter være afslutningen på ellers gode samarbejder, fordi gode partnerskaber fastlåser deres samarbejde i dårlig jura - ironisk nok for at “sikre sig”.

På den anden side var Betina også tæt på vestjyske virksomheder, som i et forsøg på at undgå den slags formaliteter i stedet laver tillidsaftaler ved håndtryk eller på bagsiden af en serviet.

Betina så behovet for at skabe et professionelt tillidsbaseret alternativ til traditionelle juridiske kontrakter.

Hun står idag med JustAgreement aftalekonceptet, som tager udgangspunkt i JustCollab metoden, der også er navnet på hendes virksomhed.

JustAgreements er et kreativt værktøj til værdibaseret selvledelse i kaos’et mellem tillid og kontrol.

Aftaler, der beskriver det, der binder aftalepartnerne sammen har fokus på “hvor fedt kan det blive” samtidig med, at fejl og konflikter er tænkt med ind.

Via foredrag træner Betina helt almindelige mennesker ude i organisationerne til at skabe deres egne spilleregler, hvor alle vinder.

Betina leverer i sine foredrag aha-oplevelser på stribe, mens hun via visuelle cases og vestjysk humor sørger for, at hun efterlader publikum med fornyet energi og meget nyt at tale om.

Hun bor idag i Fjaltring 700 meter fra Vesterhavet, hvor både kulturen og naturen dagligt minder hende om, hvor naivt det er at forsøge at kontrollere noget som helst. Frihed, tillid og kærlighed er værdier, som hun står på, og som gennemsyrer alt, hvad hun foretager sig.

Hendes vision er, at hun med sit budskab og aftalekoncept kan bidrage til verdensmål nr. 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner. Et verdensmål, som er fundamentet for udvikling af alle de øvrige verdensmål.

FOTOS

LÆS MERE OM BETINA OG JUSTCOLLAB

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du én gang om måneden modtager brugbare tips til at bruge aftaler som dit kreative værktøj til
værdibaseret selvledelse i dit arbejdsliv og dine partnerskaber.

Jeg deler også mine egne aha oplevelser fra min rejse med at skrive lærebog til sansestærke jurister, der vil være aftalefacilitator.

TILMELD