Min Fasters Køkken

Apr 26, 2023
 

Min Fasters Køkken er et online mangfoldigt fristed for alle med interesse for fremtidens måde at arbejde og være sammen på. 

Jeg synes indimellem der er behov for at gå fra fællesskab til frirum. Specielt, når der er lagt nogle normer ned over fællesskabet på arbejdspladsen, i en branche eller i samfundet generelt, som du er tvunget til at tilpasse dig, hvis du vil blive inde i varmen.

I Min Fasters Køkken kan du øve dig på at være småirriterende på den gode måde og sige højt, hvad du tænker. Vil du i virkeligheden helst tjene penge uden at møde op nogen steder.. Eller savner du mere fællesskab på din arbejdsplads? 

I min fasters køkken samler jeg også webinarer, videoer og gratis materiale.

Har du lyst til at deltage i snakken om køkkenbordet, er der en tråd, hvor vi kan fortsætte chatten fra seneste webinar eller du kan byde ind med, hvad du lige nu går og undrer dig over eller bokser med. 

Medlemskab i Min Fasters Køkken koster 49 kr pr måned. Og du kan komme med omkring køkkenbordet lige her

 

FÅ DET SIDSTE NYE FRA MIN FASTERS KØKKEN

Kom på forkant med fremtidens arbejde, ledelse og aftaler

Jeg sender dig et nyhedsbrev kun med gode sager.

Ingen spam og du kan altid afmelde med et enkelt klik. Læs vores datapolitik i bunden af siden.